BETEGFELVÉTELI RENDSZER

BETEGFELVÉTELHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

 

  1. KÜLDŐLAP a családorvostól vagy a szakorvostól, aki szerződésalapú viszonyban áll a Megyei Egészségügyi Biztosítóházzal.

 

  1. SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNY.

 

  1. DOKUMENTUM AMELY BIZONYÍTJA A SZEMÉLY EGÉSZSÉGÜGYI BIZTOSÍTÁSÁT.

 

ALKALMAZOTTAK SZÁMÁRA MUNKAHELYI IGAZOLÁS, amely bizonyítja, hogy a munkáltató fedezi az alkalmazott egészségügyi biztosítását és amelyben meg van határozva a betegszabadság napjainak száma az utolsó 12 hónapot figyelembe véve.

NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA az utolsó hónapi NYUGDÍJSZELVÉNY.

MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMÁRA munkanélküliségi igazolás.

AZON SZEMÉLYEKNEK AKIK NEM RENDELKEZNEK JÖVEDELEMMEL bizonylat a Megyei Egészségügyi Biztosítóháztól, hogy az illető személy kifizette az egészségügyi biztosítás illetékét, vagy bizonylat amely bizonyítja, hogy az illető személy biztosítása más személy által fedezett.

18 ÉV ALATTI TANULÓKNAK VAGY EGYETEMISTÁKNAK fénymásolat a születési bizonyítványról (14 éves kor alatt), személyazonossági igazolvány, igazolás, hogy más személy fedezi az egészségügyi biztosítását, és igazolás a tanügyi intézményből ahol a tanulmányait végzi.

PROGRAMÁLÁSÉRT KÉRJÜK HÍVJÁK AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMOK EGYIKÉT MINDEN HÉTKÖZNAP 8 ÉS 15 ÓRA KÖZÖTT 0266 338 188  VAGY  0266 338 189.

KÖSZÖNJÜK!

Income Tax Planning

    View Service